Een verfrissend perspectief.

Een sjamaan wandelt tussen de werelden van het fysieke en het non fysieke, het non manifeste en het gemanifesteerde, is een ziener, een heler en een visionair. Ze weet contact te maken met de wereld van het onderbewuste en haalt daar kennis op. Vanuit het energetisch web dat ons omhuld schikt zij de wereld opnieuw en brengt zo gewenste veranderingen aan in de realiteit van alle dag.

Op zakelijk gebied kan dit ook worden ingezet. Nooit ter versterking van het ego of voor de keiharde knaken maar wel om contact te maken met de ziel en deze gelegenheid te geven zich uit te drukken in de stof. Omdat ik graag werk met mensen met een diepgevoelde passie die de wereld een stukje mooier willen maken, juist ook via hun werk, kan dit aspect daarin uitstekend  worden ingezet. Dan vanuit die hartenwens kan er alsnog zakelijk gemanifesteerd worden, waar dan ook geld een onderdeel van kan zijn.  De basis vormt altijd de eigen integriteit. Het is een wereld die niet voord de gek te houden is en altijd vanuit de zielsontwikkeling redeneert. Op die manier ga je er dan ook mee aan de slag.

Ben jij hard aan het werk om je geluk te regelen? 

Het is niet de realiteit die ervoor zorgt of wij gelukkig zijn of niet. Dat is wel het wereldbeeld wat nog veel mensen hanteren. Als alles in de buitenwereld op orde is dan kunnen zij gelukkig zijn. Daarom rennen ze zo hard, blijven ze brandjes blussen en werken aan een eindeloze to do list. De lijst blijkt nooit eindig maar hun energie wel. Dit eindigt dan ook heel vaak in een burn-out.

Hoe werkt het dan wel?

Het sjamanisme hanteert een andere zienswijze. De wereld is slechts een reflectie van onze binnenwereld. Weten we op de juiste manier om te gaan met de zaken die we te zien krijgen, juist ook met de negatieve kanten van het leven, dan geeft ons dat voeding voor innerlijke transformatie. Hebben we onze demonen goed aangepakt dan heeft de buitenwereld geen noodzaak meer om ons die lessen voor te spiegelen en verdwijnen ze uit ons leven. Vervolgens is het tijd om het nieuwe uit te nodigen en te manifesteren

Wat heb jij hieraan? 

Maak contact met je binnenwereld en je weet wie je bent en wat je te doen staat. Je leert vertrouwen op je eigen kern en handelt van daaruit. Die zuivere handelingen brengen je altijd dichter bij je doelen. Maak contact met de wereld om je heen en leer hun lessen en boodschappen puur te ontvangen. Ze wijzen je de weg op een manier die je ondersteunt. Je zal merken dat je een voortdurend support team klaar hebt staan.

*Je handelt vanuit je kern

*Manifesteren gaat moeiteloos

*Je vindt antwoorden zonder ze te bedenken

*Zakelijk blijf je zuiver

*Je creëert voor het hoogste goed van iedere betrokkene.

Caroline draaide haar leven 180 gaden om. Na 16 jaar bij een grote bank en drie keer bijna dood in 3 jaar tijd was het genoeg. Een aantal Ayahuasca ceremonies veranderde haar leven en ze werd gegrepen door het sjamanisme. Ze studeerde bij diverse sjamanen en leerde over de kracht van innerlijke transformatie. Die kennis geeft zij al jaren door. Dit in haar vorige praktijk The Spiritual Gym maar ook in diverse vrouwencirkels. Ze organiseerde verschillende retreats , trainingen en workshops over persoonlijke ontwikkeling.  In sistercirkel The 13 Clan Mothers bestudeerde ze met evenveel vrouwen het gelijknamige boek van Jamie Sams. Zij wandelt tussen de werelden en spreekt met onze verwanten, de stenen, de planten, het dierenrijk en de elementen.