Selecteer een pagina

Full Focus Session

559,- excl. btw

Full Focus Session

Waar liggen jouw kansen?

Heb jij behoefte om met een frisse blik naar je zaak te kijken?
Zoek je mogelijkheden maar zie je ze zelf niet?
Heb je hulp nodig om het kaf van het koren te scheiden?

Waar liggen je kansen?
Waar verlies je energie?
Waar verdoe je je tijd?
Waar zou je meer op kunnen focussen?

Wat zou jouw business een push voorwaarts geven richting je ideale klant, omzet of impact?

Je krijgt het antwoord op al je vragen in één sessie van een dagdeel. Samen kijken we met hyperfocus naar jouw bedrijf. Je ziet direct weer de mogelijkheden en vindt hernieuwde inspiratie. Je gaat naar huis terwijl je weer precies weet wat je te doen staat.

Ook toe aan een frisse impuls voor je business? Boek meteen een Full Focus Session of neem contact met me op.

Ervaringen

“Met pittige vragen, 100% aandacht en een wijze en ervaren onderstroom heeft Caroline mij geholpen grote helderheid te krijgen voor mijn business. Dankjewel!”

Marjolein van der Linden over haar Full Focus Session

“Ben ontzettend blij met de hulp van Caroline! Heb haar webinar over manifesteren bijgewoond en daarna een één-op-één Full Focus Session gehad waarin ze me hielp om mijn doelen scherp te krijgen. Het meest fantastische is: het heeft nu al zijn vruchten afgeworpen. Er zijn wonderlijke dingen gebeurd de afgelopen weken. Dat de sessie met haar binnen zo´n korte tijd al een impact zou hebben, had ik niet verwacht. Dreams really can come true, als je maar de juiste hulp krijgt én de discipline hebt om ervoor te gaan. Een absolute aanrader dus.”

Hieke Voorburg over haar Full Focus Session

“Op een liefdevolle, en ook praktische wijze, heeft Caroline haar wijsheid met me gedeeld. Het is magisch wat er dan ontstaat. Door haar brede kennis kan ik op mijn eigen wijze mijn business verder doorbouwen. Daar komt bij dat Caroline begrijpt hoe je onderneemt. Dat is méér dan magie en daarmee juist ook weer heel down to earth…”

Femke van Welsenes over haar Full Focus Session

“Wealth is the ability to fully experience life.”

Henry David Thoreau