Future Forecast

Ben jij klaar met het geploeter en je lage omzetcijfers? Of loopt jouw zaak best aardig maar voel je dat het beter kan? Zou je nu wel eens echt impact willen maken met het werk wat je doet? Wil je veel vaker met droomklanten werken? Wil je meer rust en ruimte naast je werk zodat je echt leeft zoals je wilt?

Future Forecast

Zou je nu wel eens echt impact willen maken
met het werk wat je doet?

Zie jij niet hoe dit mogelijk is?

De eerste Future Forecast kan je zelf doen. Kijk naar de afgelopen 3 jaar in jouw bedrijf. Wat was je omzet? Hoeveel tevreden klanten had je? Hoe gelukkig was je zelf met dit resultaat? Zie je dat als je niet iets veranderd in je bedrijf dat je dan diezelfde resultaten volgend jaar weer gaat zien. En het jaar daarop ook….

Word je niet blij van dit vooruitzicht? Laat mij je dan een andere toekomst schetsen.

Vraag vandaag nog jouw gratis en geheel vrijblijvende Future Forecast aan. Wij maken telefonisch kennis en jij schetst mij jouw huidige situatie en je droomscenario. Ik neem een paar dagen om me in jouw bedrijf te verdiepen. Als ik weet waar jouw grootste potentieel te vinden is maken we een afspraak. Ik schets jou hoe de toekomst er ook uit kan zien. Je ontvangt direct tips en ideeën waar je mee verder kunt.

Verander je perspectief. Verander je visie. Verander je toekomst

 Ontdek direct de mogelijkheden voor jouw groei.

Hieke Voorburg

"Ben ontzettend blij met de hulp van Caroline! Heb haar webinar over manifesteren bijgewoond en daarna een één-op-één coaching gehad waarin ze me hielp om mijn doelen (zakelijk en privé) scherp te krijgen en te visualiseren via meditatie. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nu leef in een ´abundance mindset´, en het meest fantastische is: het heeft nu al zijn vruchten afgeworpen. Ik had onmiddellijk een paar nieuwe klanten. Er zijn wonderlijke dingen gebeurd de afgelopen weken, en dat kán geen toeval zijn. Dat de coaching met haar binnen zo´n korte tijd al een impact zou hebben, had ik niet verwacht. Dreams really can come true, als je maar de juiste hulp krijgt én de discipline hebt om ervoor te gaan. Een absolute aanrader dus!"

Hieke Voorburg

Rita Singh

"Bij Caroline heb ik een persoonlijk traject en de groepstraining Working Magic gevolgd. En ik kan niet anders zeggen dan.. het is ECHT magisch. In het persoonlijke traject ben ik aan de slag gegaan met een paar doelen die ALLEMAAL zijn uitgekomen. In 5 maanden tijd. Van het starten van mijn eigen hypnotherapiepraktijk tot het kopen van een huis en liefde in mijn leven.

Caroline is een fantastische, liefdevolle, professionele coach. Laagdrempelig en met veel effect. Bijna moeiteloos heb ik mijn traject doorlopen en heb ik liefdevol aan mijn blokkades gewerkt.

Ze heeft verschillende methoden toegepast om mij te helpen mijn wensen te verwezenlijken, en ze klopten allemaal. De juiste methode op het juiste moment, met spiritualiteit als basis. En dat is nou precies hetgeen waar ik in wilde groeien.

Ik heb beter leren manifesteren dan ooit, sneller en effectiever. Liefdevol en met vertrouwen. Dankzij Caroline haar guidance, voel ik me echt een tovenaar! Dank je wel lieve Caroline!! Forever grateful"

Rita Singh

Lin Hansen

"Caroline begeleid op zorgvuldige, inspirerende en warme wijze. De training 'Working Magic' vind ik een enorme aanrader. Ik heb het manifesteren en creeren met een groep samen als prettig en krachtig ervaren. Ik ben dankbaar dat ik hieraan begonnen ben en sta verbaasd over de inzichten en magische effecten die het me heeft gebracht en blijft brengen. Ik ervaar meer eenheid, moeiteloosheid en geluk."

Lin Hansen

Femke Heidenrijk

"Caroline heeft mij geholpen mijn dromen waar te maken. Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Een aantal maanden geleden begon mijn reis. Het was voor mij na lang wikken en wegen éíndelijk tijd om voor mezelf te kiezen en mijn droom om zelfstandig te gaan werken, waar te maken. Het zelfvertrouwen en plan van aanpak ontbrak alleen nog een beetje. Mensen die mij kennen weten dat ik graag de touwtjes in handen heb en snel kan stressen (ook om kleine dingen). Caroline heeft mij geleerd om niet vanaf de buitenkant te benaderen, maar in jezelf te beginnen. Ze heeft me begeleidt bij het proces om rust in jezelf te vinden en vanuit daar te sturen, bij te schaven en door te pakken. Ze heeft me niet alleen geleerd te mediteren (om die rust te vinden) maar ook te manifesteren (om een plan te maken en dromen uit te sturen). Guess what? Mijn droom is uitgekomen. Vanaf maart is het een feit dat ik mijn eigen onderneming heb, ik heb zelfs al klanten aan me weten te binden en heb veel meer zelfvertrouwen en wéét dat ik het kan, ipv dénken dat ik het kan. En als ik het kan, kan jij het ook.

Business coaching is een echte aanrader voor iedereen die wat begeleiding kan gebruiken bij het verwezenlijken van dromen of doelen. Caroline is de rust zelve, ze vindt niks te gek, helpt, begeleidt en brengt je altijd even terug naar de kern zodat je niet afdwaalt en focus bewaart."

Femke Heidenrijk

Note: Femke heeft in de eerste maanden van haar ondernemerschap direct een omzet gedraaid van E 8.000,= pm.
Ze heeft een één op één traject gevolgd.

Tom Nieuwenhuis

"De rust vinden en deze ten goede gebruiken… iets wat mij onmogelijk leek. Caroline heeft het tegendeel bewezen. Door middel van meditatie en het inbouwen van rust momenten ben ik beter in staat om op hoog niveau te performen. Ik zou iedere ondernemer een goeie business coach aanraden."

Tom Nieuwenhuis

Lindy Evers

"Caroline helpt mij om naar de kern terug te gaan en helder te krijgen wat ik nodig heb en belangrijk vind. Dit zijn hele waardevolle inzichten. Snel kwamen we bij concrete zaken om aan te pakken, zodat ik meer rust leer brengen in situaties, denkpatronen kan doorbreken en meer op intuïtie kan vertrouwen. Caroline voelt je goed aan, is doelgericht en vastberaden. Een hele fijne coach waarbij ik mij direct thuis voelde!"

Lindy Evers

Fenna Taks

"Naast de  1 op 1 coaching volg af en toe ook een groepstraining. Ik heb deelgenomen aan een groepscursus manifesteren van 4 weken. Mijn grootste wens was: een nieuwe baan in een heel andere branche. Ik dacht dat ik eerst ervaring op moest doen en wilde dus op zoek naar een stage. Caroline leerde mij bewust te worden van mijn gedachtes en hoe te manifesteren. In 4 weken heb ik  een droombaan weten te bemachtigen.

Ondanks dat we in een groep de cursus volgde, waren Caroline haar adviezen voor iedereen toepasbaar. Na de les kregen we vaak nog appjes met tips, meditaties of een opdracht waar we de komende week mee aan de slag konden. Ik zal deze fijne ochtenden missen, en ga zeker de volgende keer weer mee doen! Erg waardevol!"

Fenna Taks

Neletta Bouwman

"Caroline is een coach die je heel snel bij de kern brengt en leert hoe je vanuit je eigen kwetsbaarheid en kracht je leven kunt vorm geven."

Neletta Bouwman

Teddy van der Heijden

"Caroline is een fantastische, professionele en inspirerende coach. Vanaf moment één kon ik met haar handvaten en doelen aan de slag, eerst om te vertrouwen op mijn eigen gevoel en vervolgens om mijn dromen te manifesteren."

Teddy van der Heijden

Marijke Oosten

"Ontzettend dankbaar ben ik voor de mooie ervaringen bij Caroline! Elke keer weer even bijzonder, met nieuwe opgedane inzichten die mij verder op weg hebben geholpen en mij vertrouwen hebben gegeven. Bedankt Caroline, je bent een fantastisch mens!"

Marijke Oosten

Hilde Brandt

"Wat een plek en wat een krachtvrouw! Telkens weer kom ik helemaal tot rust en weet ik weer waar ik op moet focussen, wat mijn doel is. Samen maken we nieuwe doelstellingen en passen we het plan een klein beetje aan hoe ik in het leven sta. dolblij en kom er nog steeds een keer in de maand!"

Hilde Brandt

Vera de Ruijter

"De kennis en tools die Caroline je aanreikt om te manifesteren en zo je dromen waar te kunnen maken zijn werkelijk het mooiste cadeau wat je jezelf kan geven. Daarbij is Caroline de perfecte business coach die je helpt te vertrouwen op je eigen intuïtie. Laat deze kans niet liggen en ga er voor! Succes gegarandeerd."

Vera de Ruijter

Martijn Andriessen

"Wonder-Caro!
Ik was benieuwd naar het manifesteren als zakelijke tool. Caro helpt mij te krijgen wat ik wil door te weken met de Universele Wetten, door focus op wat ik echt wil, en haar begeleiding. Komt het nog uit ook! Daarnaast kan ik heerlijk kletsen en mijn hart luchten bij haar. topvrouw!"

Martijn Andriessen

Evelien Broch

"De kracht van Caroline is een veilige ruimte bieden en helder inzicht. Tijdens de coaching ontstond er helderheid waar ik mezelf nog tegen hield in werkelijk mezelf zijn. Door haar aanwezigheid krijg je vanzelf inzicht."

Evelien Broch

Ben jij toe aan een grote stap voorwaarts? 

Vertel me iets over jezelf en ik geef je vrijblijvend advies.