Selecteer een pagina

Next Level Business Circle

Ben jij een coach, trainer, therapeut of spiritueel ondernemer met ambitie? Wil jij echt werk maken van je droom en impact hebben? Wil je een bloeiend bedrijf met een gezonde omzet realiseren? Zou je meer willen bereiken in minder tijd?

Next Level Business Circle

Ben jij bereid om dat te doen wat nodig is
om het volgende niveau te bereiken?

Ben jij klaar om de nodige stappen te nemen? Wil jij niets liever dan jouw droom echt tot leven te zien komen?

Meer omzet –  Meer impact  – Meer geluk
Ga next level met je business en je leven

In de Next Level Business Circle krijg je alle benodigde handvaten om je bedrijf én je leven naar het volgende niveau te brengen. Je gaat leren om op een ontspannen manier te ondernemen en hoe een perfecte balans tussen werk en privé te creëren. Je leert niet allen ondernemen maar ook manifesteren en de vrouwelijke vorm van creatie. Een hele krachtige combinatie.

Je werkt 12 maanden lang samen met een groep gelijkgestemde ondernemers die dezelfde ambities hebben. Jullie willen allemaal meer omzet – meer impact – meer geluk. Geen onlineprogramma waar je het zelf allemaal uit moet zoeken. Naast een heel gevarieerd aanbod groepstrainingen op zakelijk en persoonlijk vlak heb je continue beschikking tot mijn persoonlijke begeleiding.

 Wat gaan we doen?

Dit jaarprogramma faciliteert jouw groei als ondernemer. Je leert business skills die precies bij je passen en die je direct naar het volgende niveau brengen. Je leert niet alleen te werken met je daad, – doe, – en wilskracht maar we nemen ook de zachte kant van het ondernemen onder de loep. Je leert alles over businessmanifestaties en hoe je altijd werkt vanuit je eigen kern. Je laat je niet langer leiden door je klanten of door de markt. Jij bepaalt je eigen succes.

Wat zit er in dit aanbod?

Next Level Business Circle

Elke maand 1 dag groepstraining ondernemerschap

  • Je leert ondernemen op een manier die bij jou past
  • Je leert hoe je winst een belangrijk onderdeel maakt van je bedrijfsvoering. Dit is misschien wel voor het eerst dat je echt betaald gaat worden voor je werk. We vinden precies het juiste verdienmodel voor jou. Jij staat hierin centraal.
  • Je leert hoe je je klanten echt van dienst kunt zijn. Je levert de kwaliteit die je altijd al voor ogen hebt gehad en weet je klanten naar concreet resultaat te brengen. Je klanten betalen jou ook met liefde voor zoveel moois.
  • Je leert over marketing  en over het verkopen van je dienst – product. En ook dit ga je leuk vinden. Echt!
  • Je werkt alleen nog maar met jouw ideale klant. Dat levert een plezierige samenwerking op voor jullie allebei.
  • Jouw ideale klanten vinden moeiteloos hun weg naar jou. Je leert hoe deze stroom continue gaande te houden zodat je nooit meer om werk verlegen zit.

Personal Happiness

Elke maand 1 dag groepstraining

  • Je leert om vanuit rust en vanuit je eigen kern te opereren.
  • Je leert Manifesteren
  • Je leert om je energie zuiver en gefocust te houden.

Op deze dag praten we niet over zaken maar zorgen we voor ontspanning en persoonlijke ontwikkeling. Je gaat jezelf en het leven anders beschouwen. Je leert hoe je allerbelangrijkste zaken van het leven; geluk, gezin en gezondheid te optimaliseren. Deze zaken krijgen net zo veel aandacht als het ondernemerschap.

Veel? Nee… geloof me. het wordt genieten op alle vlakken.

Je bedrijf gaat niet alleen next level, je leven gaat dat ook.

Personal Coaching

Continue tot je beschikking

Elke maand plannen we een persoonlijke sessie in. Niet alles leent zich voor groepstraining en we houden samen de focus op jouw unieke situatie en wensen. Daarnaast sta ik steeds tot je beschikking om je te helpen waar nodig. Spannend gesprek voor de boeg? Ineens een onverwachte kans? Zie je het niet meer of wil je juist een stapje extra doen. Ik ben er voor jou. Samen zorgen we voor resultaat.

Wat brengt dit jaar jou?

✔ Je omzet wordt vergroot

✔ Je weet precies wie je bent en waar jouw kernkwaliteiten liggen.

✔ Je begint knopen door te hakken en stappen te zetten

✔ Je bent gefocust, geïnspireerd en gemotiveerd

✔ Je hebt je innerlijke ondernemer wakker geschud en aan het werk gezet.

✔ Je bent ontspannen en behaalt veel meer resultaat in veel minder tijd

✔ Je geniet weer van je werk én van je leven

Zou het niet geweldig zijn…

Als je deze ontwikkeling in een jaar van gemak en plezier door zou kunnen maken? Als je met gelijkgestemden een prachtig avontuur zou kunnen beleven met verbluffend resultaat? Als je je droom eindelijk tot leven ziet komen? Als het geworstel veranderd in genieten en je precies weet hoe je dit jaar in jaar uit kunt voortzetten? Als dit nog maar het begin blijkt te zijn?

Ontdek direct de mogelijkheden voor jouw groei in Omzet – Impact – Geluk

Voor wie?

De Next Level Business Circle is voor die ondernemers die echt helemaal klaar zijn voor de volgende stap. Ik wil heel graag samenwerken met jou als je echt bereid bent uit je comfortzone te stappen om jouw doel te bereiken. Wees gerust. Je gaat ervan genieten om je bedrijf te zien ontwaken en de juiste klanten aan je te binden. Maar er zullen stappen gezet moeten worden. Met achterover leunen kom je er niet. Ik loods je stap voor stap door dit proces. Vanaf dag 1 zal je het verschil gaan ervaren. Je leven komt in een rustige maar gestage flow en aan het einde van het jaar is alles anders.

Snel betekent langzaam gaan zonder te stoppen

Met focus en visie en vanuit het zuivere hier en nu bewegen we rustig voorwaarts. Dat is zoveel effectiever dan rondrennen als een kip zonder kop. Nu sta jij aan het roer en bepaal jij de koers. Waar ben je naar op weg?

Meer omzet – Meer impact – Meer geluk

Ben jij die ambitieuze ondernemer met een missie en komt deze boodschap voor jou op precies het juiste moment? Wil jij heel graag stappen maken met jouw business? Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn voor jou?

Meld je hier aan voor een vrijblijvende Future Forecast en ik zal je tonen waar je over een jaar kunt zijn.

Hieke Voorburg

"Ben ontzettend blij met de hulp van Caroline! Heb haar webinar over manifesteren bijgewoond en daarna een één-op-één coaching gehad waarin ze me hielp om mijn doelen (zakelijk en privé) scherp te krijgen en te visualiseren via meditatie. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nu leef in een ´abundance mindset´, en het meest fantastische is: het heeft nu al zijn vruchten afgeworpen. Ik had onmiddellijk een paar nieuwe klanten. Er zijn wonderlijke dingen gebeurd de afgelopen weken, en dat kán geen toeval zijn. Dat de coaching met haar binnen zo´n korte tijd al een impact zou hebben, had ik niet verwacht. Dreams really can come true, als je maar de juiste hulp krijgt én de discipline hebt om ervoor te gaan. Een absolute aanrader dus!"

Hieke Voorburg

Rita Singh

"Bij Caroline heb ik een persoonlijk traject en de groepstraining Working Magic gevolgd. En ik kan niet anders zeggen dan.. het is ECHT magisch. In het persoonlijke traject ben ik aan de slag gegaan met een paar doelen die ALLEMAAL zijn uitgekomen. In 5 maanden tijd. Van het starten van mijn eigen hypnotherapiepraktijk tot het kopen van een huis en liefde in mijn leven.

Caroline is een fantastische, liefdevolle, professionele coach. Laagdrempelig en met veel effect. Bijna moeiteloos heb ik mijn traject doorlopen en heb ik liefdevol aan mijn blokkades gewerkt.

Ze heeft verschillende methoden toegepast om mij te helpen mijn wensen te verwezenlijken, en ze klopten allemaal. De juiste methode op het juiste moment, met spiritualiteit als basis. En dat is nou precies hetgeen waar ik in wilde groeien.

Ik heb beter leren manifesteren dan ooit, sneller en effectiever. Liefdevol en met vertrouwen. Dankzij Caroline haar guidance, voel ik me echt een tovenaar! Dank je wel lieve Caroline!! Forever grateful"

Rita Singh

Lin Hansen

"Caroline begeleid op zorgvuldige, inspirerende en warme wijze. De training 'Working Magic' vind ik een enorme aanrader. Ik heb het manifesteren en creeren met een groep samen als prettig en krachtig ervaren. Ik ben dankbaar dat ik hieraan begonnen ben en sta verbaasd over de inzichten en magische effecten die het me heeft gebracht en blijft brengen. Ik ervaar meer eenheid, moeiteloosheid en geluk."

Lin Hansen

Femke Heidenrijk

"Caroline heeft mij geholpen mijn dromen waar te maken. Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Een aantal maanden geleden begon mijn reis. Het was voor mij na lang wikken en wegen éíndelijk tijd om voor mezelf te kiezen en mijn droom om zelfstandig te gaan werken, waar te maken. Het zelfvertrouwen en plan van aanpak ontbrak alleen nog een beetje. Mensen die mij kennen weten dat ik graag de touwtjes in handen heb en snel kan stressen (ook om kleine dingen). Caroline heeft mij geleerd om niet vanaf de buitenkant te benaderen, maar in jezelf te beginnen. Ze heeft me begeleidt bij het proces om rust in jezelf te vinden en vanuit daar te sturen, bij te schaven en door te pakken. Ze heeft me niet alleen geleerd te mediteren (om die rust te vinden) maar ook te manifesteren (om een plan te maken en dromen uit te sturen). Guess what? Mijn droom is uitgekomen. Vanaf maart is het een feit dat ik mijn eigen onderneming heb, ik heb zelfs al klanten aan me weten te binden en heb veel meer zelfvertrouwen en wéét dat ik het kan, ipv dénken dat ik het kan. En als ik het kan, kan jij het ook.

Business coaching is een echte aanrader voor iedereen die wat begeleiding kan gebruiken bij het verwezenlijken van dromen of doelen. Caroline is de rust zelve, ze vindt niks te gek, helpt, begeleidt en brengt je altijd even terug naar de kern zodat je niet afdwaalt en focus bewaart."

Femke Heidenrijk

Note: Femke heeft in de eerste maanden van haar ondernemerschap direct een omzet gedraaid van E 8.000,= pm.
Ze heeft een één op één traject gevolgd.

Tom Nieuwenhuis

"De rust vinden en deze ten goede gebruiken… iets wat mij onmogelijk leek. Caroline heeft het tegendeel bewezen. Door middel van meditatie en het inbouwen van rust momenten ben ik beter in staat om op hoog niveau te performen. Ik zou iedere ondernemer een goeie business coach aanraden."

Tom Nieuwenhuis

Lindy Evers

"Caroline helpt mij om naar de kern terug te gaan en helder te krijgen wat ik nodig heb en belangrijk vind. Dit zijn hele waardevolle inzichten. Snel kwamen we bij concrete zaken om aan te pakken, zodat ik meer rust leer brengen in situaties, denkpatronen kan doorbreken en meer op intuïtie kan vertrouwen. Caroline voelt je goed aan, is doelgericht en vastberaden. Een hele fijne coach waarbij ik mij direct thuis voelde!"

Lindy Evers

Fenna Taks

"Naast de  1 op 1 coaching volg af en toe ook een groepstraining. Ik heb deelgenomen aan een groepscursus manifesteren van 4 weken. Mijn grootste wens was: een nieuwe baan in een heel andere branche. Ik dacht dat ik eerst ervaring op moest doen en wilde dus op zoek naar een stage. Caroline leerde mij bewust te worden van mijn gedachtes en hoe te manifesteren. In 4 weken heb ik  een droombaan weten te bemachtigen.

Ondanks dat we in een groep de cursus volgde, waren Caroline haar adviezen voor iedereen toepasbaar. Na de les kregen we vaak nog appjes met tips, meditaties of een opdracht waar we de komende week mee aan de slag konden. Ik zal deze fijne ochtenden missen, en ga zeker de volgende keer weer mee doen! Erg waardevol!"

Fenna Taks

Neletta Bouwman

"Caroline is een coach die je heel snel bij de kern brengt en leert hoe je vanuit je eigen kwetsbaarheid en kracht je leven kunt vorm geven."

Neletta Bouwman

Teddy van der Heijden

"Caroline is een fantastische, professionele en inspirerende coach. Vanaf moment één kon ik met haar handvaten en doelen aan de slag, eerst om te vertrouwen op mijn eigen gevoel en vervolgens om mijn dromen te manifesteren."

Teddy van der Heijden

Marijke Oosten

"Ontzettend dankbaar ben ik voor de mooie ervaringen bij Caroline! Elke keer weer even bijzonder, met nieuwe opgedane inzichten die mij verder op weg hebben geholpen en mij vertrouwen hebben gegeven. Bedankt Caroline, je bent een fantastisch mens!"

Marijke Oosten

Hilde Brandt

"Wat een plek en wat een krachtvrouw! Telkens weer kom ik helemaal tot rust en weet ik weer waar ik op moet focussen, wat mijn doel is. Samen maken we nieuwe doelstellingen en passen we het plan een klein beetje aan hoe ik in het leven sta. dolblij en kom er nog steeds een keer in de maand!"

Hilde Brandt

Vera de Ruijter

"De kennis en tools die Caroline je aanreikt om te manifesteren en zo je dromen waar te kunnen maken zijn werkelijk het mooiste cadeau wat je jezelf kan geven. Daarbij is Caroline de perfecte business coach die je helpt te vertrouwen op je eigen intuïtie. Laat deze kans niet liggen en ga er voor! Succes gegarandeerd."

Vera de Ruijter

Martijn Andriessen

"Wonder-Caro!
Ik was benieuwd naar het manifesteren als zakelijke tool. Caro helpt mij te krijgen wat ik wil door te weken met de Universele Wetten, door focus op wat ik echt wil, en haar begeleiding. Komt het nog uit ook! Daarnaast kan ik heerlijk kletsen en mijn hart luchten bij haar. topvrouw!"

Martijn Andriessen

Evelien Broch

"De kracht van Caroline is een veilige ruimte bieden en helder inzicht. Tijdens de coaching ontstond er helderheid waar ik mezelf nog tegen hield in werkelijk mezelf zijn. Door haar aanwezigheid krijg je vanzelf inzicht."

Evelien Broch

Gratis strategisch gesprek

Jouw Volgende Stap: Laten we kennismaken.

 Vertel me meer en ik nodig je uit voor een vrijblijvend gesprek.