Gratis Online Training

"Haal alles uit jouw (coach)praktijk"

Deze training heb ik speciaal voor coaches en therapeuten gemaakt.

Wil jij…

  • Een winstgevende praktijk waar je veel geld verdient met jouw passie?
  • Vanuit jouw expertise mensen verder helpen op hun levenspad?
  • Een praktijk opzetten waar jij trots op bent en elke dag vol energie voor opstaat?

Meld je dan aan voor deze gratis online training en ontdek hoe jij de eerste stappen zet naar jouw droompraktijk.

Je ontvangt voor iedere module van de training een e-mail met toegang.

Ervaringen

“Vorig jaar begon mijn reis met Caroline. Het was voor mij na lang wikken en wegen éíndelijk tijd om voor mezelf te kiezen. Ik wilde mijn droom om zelfstandig te gaan werken waar maken. Het zelfvertrouwen en plan van aanpak ontbrak alleen nog. Mensen die mij kennen weten dat ik graag de touwtjes in handen heb en snel kan stressen (ook om kleine dingen). Caroline heeft mij geleerd om niet van buiten af te redeneren, maar in jezelf te beginnen. Ze heeft me begeleidt bij het proces om rust in jezelf te vinden en vanuit daar te sturen, bij te schaven en door te pakken. Ze heeft me ook geleerd hoe te manifesteren. Ik heb heel rustig de transitie van vaste baan naar ondernemerschap gemaakt. Ik verdiende in de eerste twee maanden als zelfstandige meteen het dubbele wat ik me als doel gesteld had.

Femke Heijdenrijk
Owner Noun The Agency

“Ik heb het geluk door de jaren heen met regelmatig met Caroline te hebben mogen werken. Haar diepe wijsheid, grootse power en gave om iemand naar een hoger niveau te tillen hebben me geïnspireerd en kracht gegeven. De magie en energie van onze sessies hebben me eraan herinnerd wie ik in mijn kern ben en wat ik neer kan en mag zetten in de wereld. Daar waar mijn droom soms teveel in de toekomst bleef hangen laat zij me weer zien hoe deze concreet gerealiseerd kan worden. Mogelijkheden ontstaan waar ik ze zelf niet meer zie. Dat vertaald zich dan direct weer terug in mijn verkoopcijfers en blije klanten.

Rianka van den Heuvel
Ontwerpster Permacultuur tuinen / Kunstenares
Sister of the Forest

“Caro is een bussiness coach met een spirituele achtergrond, down to earth – geen gekkigheid, nuchter Amsterdams en de liefste vrouw die ik ken. Ze leerde me kennismaken met het manifesteren, terwijl ik zeer sceptisch en wetenschappelijk ben ingesteld. Zij wist het goed over te brengen. Nooit geschoten is altijd mis, dacht ik. Ik zocht immers woonruimte in het overvolle Amsterdam en ik wilde mijn eigen zaak op starten. Het manifesteren van meer financiële ruimte klonk goed. Nu woon ik in hartje centrum, ook bij het manifesteren va mijn tweede huis hielp ze me, de zaken gaan buitengewoon goed – en ik kreeg een enorme financiële meevaller. Het verklaren kan ik niet en ik voel ook niet de drang – maar gek genoeg komt bij iedereen om haar heen het gemanifesteerde uit. Caro is de allerbeste coach die er is. Wij kunnen lezen en schrijven met elkaar. Als een zakelijke kwestie wat extra aandacht nodig heeft heb ik haar op speed dial. Ik bel haar zelfs op haar trouwdag. Ze staat altijd voor me klaar.”

Dick Zebregs
Antiquair

“Caroline en ik hadden al eerder samen gewerkt op een persoonlijke kwestie en ik benaderde haar opnieuw toen ik mij in een lastige situatie bevond op mijn werk. Direct werd duidelijk dat ik niet door kon op de manier waarop ik bezig was. Het was tijd voor iets nieuws. Wat ik wilde manifesteren was rust, tijd en financiële ruimte zodat ik me kon focussen op mijn zwangerschap en persoonlijke groei. Mogelijkheden ontstonden en het is allemaal precies zo op mijn pad gekomen zoals ik het voor ogen had. Nu heb ik mijn eigen coach en trainingspraktijk. Ik heb zelfs een boek geschreven over deze materie en ze vormt de kern van mijn praktijk.”

Linda Dronkers-Steijn
Envision Your Future
Schrijfster van Golven van Geluk