Mijn naam is Caroline Westerbeek.

Ik help spiritueel ondernemers hun zakelijke doelen te realiseren op een manier die ze natuurlijk past.

 “Mijn kracht is het om zin van onzin te scheiden, overal mogelijkheden te ontdekken en deze tot realisatie te brengen. Ik breng balans aan tussen zakelijkheid en ideaal.” 

Ik heb al vele ondernemers op weg geholpen in hun bedrijf of carrière. Ik laat jou heel graag zien hoe ook jij op authentieke en ontspannen wijze je doelen behaalt. Ik heb een diepe liefde voor persoonlijke ontwikkeling en transformatie. Naast mijn werkervaring in het bankwezen heb ik me als coach, healer en sjamaan ontwikkelt.

Ik geloof niet meer in de oude manier van creëren. De mannelijke vorm die zo lang de overhand heeft gehad is passé. Het is tijd voor de vrouwelijke creatie. Het streven is een balans tussen beiden, maar ik zet graag de vrouwelijke nieuwe vorm in het voetlicht.

Ik heb veel gevonden in de spiritualiteit, maar dan wel op de meest praktische manier die ik kon vinden. Hoe zorgt dit voor een beter leven is altijd mijn grondvraag.

Sinds 8 jaar combineer ik nu deze twee achtergronden in een vorm van holistisch coachen. Ik combineer zakelijkheid met intuïtie, spiritualiteit en manifesteren.  Ik zie wekelijks ondernemers opbloeien die eindelijk leren hoe ze hun spiritueel ideaal kunnen combineren met een zakelijk, gezond, bedrijf. Ze leren maximaal te presteren op een manier die heel natuurlijk voelt. Het stelt ze in staat zich op authentieke wijze te manifesteren.  Burn-out is iets van het verleden.

Ik hou er van om de lichtjes te zien twinkelen in de ogen van de ondernemers waar ik mee werk. Er gaat iets aan. Dan zie ik dat ze eindelijk zien hoe het werkelijk zit. En hoe het kan zijn. Vele openbaringen hebben zich al getoond.

En jij…..

Jij bent toe aan de volgende stap in je carrière.

Je zou met je bedrijf heel graag next level willen gaan.

Je bent toe aan betere opdrachten, meer financiële ruimte, meer rust en vrijheid.

Je hebt een visie die je graag gerealiseerd ziet, een ideaal dat je tot leven wilt brengen.

Je voelt je als een vis in het water als je iets nieuws leert.

Je bent thuis in persoonlijke ontwikkeling.

Je voelt dat je meer in huis hebt ook al ben je al ver gekomen.

Je zoekt naar meer resultaat maar ook naar ruimte.

Je bent een ondernemer, een creatieveling, iemand met een prachtig plan, een bedrijf dat al goed loopt maar je snakt naar meer. Je verzuipt soms een beetje in de dagelijkse beslommeringen en bent het grote plaatje kwijt. Je zoekt naar meer gemak en meer plezier maar denkt dat dat niet samengaat met je verlangen naar meer winst, grotere klussen en groei. Stiekem ben je er een beetje bang voor omdat je denkt dat je dan nog meer moet inleveren. En ondanks alles wat je hebt bereikt denk je dat het toch beter zou moeten kunnen.

Je hebt je eigen ideeën over hoe het goed leven is. Je wilt niets liever dan dit realiseren.. Jij staat aan het roer van jouw onderneming. Jij bepaalt hoe jij het inricht. Hoe je leeft en hoe je werkt. Autonoom en authentiek.

Je bent toe aan een frisse blik, een strak plan en snel resultaat.

Ben jij toe aan een grote stap voorwaarts? 

Vertel me iets over jezelf en ik geef je vrijblijvend advies.