Power Business Coaching

Wat is Power Business Coaching? En hoe helpt het jou?

Power Business Coaching is super straight en heel erg to the point coaching. Het gaat over werken in gezamenlijke hyper focus met als doel snel helderheid en antwoorden te vinden.

Als ondernemer werk je vaak alleen.

Alleen werken heeft zo zijn voordelen. Je hoeft niemand iets uit te leggen en je kunt snel schakelen. Je weet heel goed wie je bent, wat je doet en waar je naar op weg bent. In je eentje werken heeft ook zijn nadelen. Je kunt gemakkelijk in een tunnelvisie raken en het grote plaatje uit het oog verliezen. Je bent altijd degene die voor de accountability dient te zorgen en die de motor draaiende houdt.

Hoe kan Power Coaching je dan verder helpen?

Coaching lijkt vaak te gaan over diep graven in blokkades en de meest trajecten worden voor langere tijd aangeboden. Dat is niet altijd waar je behoefte aan hebt. Soms wil je snel en direct resultaat.  Door middel van een Full Focus Sessie help ik jou binnen no-time om alle zin van de onzin te scheiden. Je krijgt direct scherp wat aandacht behoeft en waar je beter afscheid van kunt nemen. Je leert om in een staat van hyperfocus te komen en snelle beslissingen te nemen. Je hebt iemand naast je die er voor jou alleen is en die niets anders voor ogen heeft dan jouw masterplan en welzijn.

Wat levert een Full Focus sessie jou op?

 • Alle onzin wordt uit het grote plaatje geveegd
 • Je ziet weer precies waar de winst te behalen valt
 • Je hebt helder voor ogen wie je ideale klant is
 • Je komt in de perfecte vibratie en bent uitgelijnd met je ideaal (je doet daarmee een sublieme manifestatie)
 • Je hebt je visie weer duidelijk voor ogen
 • Een simpele to do lijst brengt je in een paar uitgekiende stappen een sprong dichterbij
 • Binnen één sessie een helder plan waar jij direct mee aan de slag kunt.

Power Business Coaching is goed voor zowel beginnend als ervaren ondernemers.

Begin je pas net dan kan Power Business Coaching je jaren van aan klungelen besparen. Er zijn namelijk een aantal standaard valkuilen die je beter kunt vermijden. Een business coach kan je dat haarfijn uitleggen en aan een prachtig plan helpen waar je direct mee aan de slag kunt.

Als je een ervaren ondernemer bent dan kan Power Business Coaching je helpen met het houden van een scherpe koers en zien van nieuwe mogelijkheden. Elk kwartaal of eens per jaar, het kan alle verschil maken voor jouw bedrijf en gemoedstoestand.

Voel je dat je vastloopt en zie je niet precies waar het wringt? 
Denk je dat het beter kan en zoek je een snelweg daar naar toe? 
Zou jij meer winst willen maken en je klanten nog beter willen bedienen? 

  Power Business Coaching helpt je supersnel naar het volgende niveau!

  Voel jij dat er meer in je bedrijf zit? Ben je benieuwd of Power Business Coaching iets voor jou is? Vraag een kennismaking aan dan kijken we samen of ik iets voor jou kan betekenen. 

  Ervaringen

  "Met pittige vragen, 100% aandacht en een wijze en ervaren onderstroom heeft Caroline mij geholpen grote helderheid te krijgen voor mijn business. Dankjewel!"

  Marjolein van der Linden over haar Full Focus Session

  "Ben ontzettend blij met de hulp van Caroline! Heb haar webinar over manifesteren bijgewoond en daarna een één-op-één Full Focus Session gehad waarin ze me hielp om mijn doelen scherp te krijgen. Het meest fantastische is: het heeft nu al zijn vruchten afgeworpen. Er zijn wonderlijke dingen gebeurd de afgelopen weken. Dat de sessie met haar binnen zo´n korte tijd al een impact zou hebben, had ik niet verwacht. Dreams really can come true, als je maar de juiste hulp krijgt én de discipline hebt om ervoor te gaan. Een absolute aanrader dus."

  Hieke Voorburg over haar Full Focus Session

  "Op een liefdevolle, en ook praktische wijze, heeft Caroline haar wijsheid met me gedeeld. Het is magisch wat er dan ontstaat. Door haar brede kennis kan ik op mijn eigen wijze mijn business verder doorbouwen. Daar komt bij dat Caroline begrijpt hoe je onderneemt. Dat is méér dan magie en daarmee juist ook weer heel down to earth..."

  Femke van Welsenes over haar Full Focus Session

  Ben jij toe aan een grote stap voorwaarts? 

  Vertel me iets over jezelf en ik geef je vrijblijvend advies.