Reviews

“Wat een ontzettend mooie Full Focus op mijn bedrijf Casalunya. Het was zo waardevol. Echt een groot cadeau van jou aan mij, ik ben dankbaar voor alle inzichten. Dit gaat de verandering in werking zetten die ik zoek. A day to remember! “

Hieke Voorberg
Eigenaar Casalunya Real Estate

“Caroline is een professionele en inspirerende coach.
Je merkt dat ze veel heeft meegemaakt en de wijsheid heeft. Ik kon haar hulp goed gebruiken bij mijn plannen om mijn bedrijf uit te breiden. Ze leerde mij op een andere manier naar mijzelf en mijn business kijken. Dat leerde me de rust te bewaren en in de rol van CEO te stappen. Ik kan het iedereen aanraden die toe is aan de volgende stap. ”

Nina Rodenrijs
The Finest Hair Solutions

“Caroline is een zeer professionele en inspirerende coach. Vanaf het eerste contact moment voelde het goed. Ik heb met haar de full focus 1:1 gedaan en had direct helderheid. De best intense maar fijne dag heeft al mijn onzekerheden betreft m’n business opgeruimd en kon met haar adviezen en doelen gelijk aan de slag. Ze heeft me laten inzien dat werk “gewoon werk” is en dat blokkades er zijn om te groeien! Zo mooi ✨bedankt Caroline”

Tessa van Houten
Studio Bala – Holistisch Interieur design

“Door Caroline ben ik gecoacht tijdens mijn studie en in de opmaat naar mijn huidige baan als Hoofd Spoedeisende Hulp. Ik zag nog niet de mogelijkheden om mijn ambities en intensieve werkomgeving te combineren met mijn gevoeligheid. Dit was heel lang een handicap voor me. Door de coaching bleek al snel dat dit geen obstakel was maar juist een onmisbaar element. Ik heb geleerd dit op de juiste manier in te zetten en weet nu hoe ik optimaal functioneer. Dat komt me niet alleen in mijn werk maar ook privé ten goede.”

Kuno Slagmolen
Arts

“Caroline is een fantastische, professionele en inspirerende coach. Vanaf moment een kon ik met haar handvaten en doelen aan de slag, eerst om te vertrouwen op mijn eigen gevoel en vervolgens om mijn dromen te manifesteren. Bedankt!”

Teddy van der Heijden
Manager Brand Development

“Voorafgaand aan de coaching had ik enige reserves omdat ik niet zag hoe mijn wensen zich zouden kunnen manifesteren maar het ging vanzelf. Caroline is een krachtig en liefdevol persoon en zij voelde precies wat ik nodig had. Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn wensen meer dan uitgekomen zijn. Beyond expectations. Zowel in mijn werk als in mijn financiele situatie heb ik enorme stappen voorwaarts gezet. Ongekend dankbaar!”

Sharon Frank
Professional in de Zorg

“Inmiddels circa twee jaar geleden ben ik bij Caro terechtgekomen. Dit gebeurde via via. Ik heb altijd open gestaan voor spiritualiteit en manifesteren, maar wist niet waar te beginnen en hoe ik het ‘goed’ zou doen. Caro heeft mij vanaf het startpunt meegenomen langs mijn reis naar mijn droomcarriere. 

Toen ik startte werkte ik in loondienst. Ik had het best naar mijn zin, maar heb altijd het gevoel gehad dat ik meer in mijn mars had. Ik wist alleen niet welke stappen ik moest zetten om daar te komen.

Caro heeft mij geleerd dat het niet gaat om de ‘hoe’, dat mocht ik gedurende de reis loslaten. Het ging alleen maar om de ‘wat’. Wat wil ik? Zij heeft mij geleerd ervan te dromen, erbij te visualiseren en het als uitgangspunt te nemen. Maak het zo echt mogelijk…

Ik ging aan de slag met manifesteren, eerst begonnen we dat vooral op zakelijk vlak te doen. Stap voor stap ontwikkelde mijn zakelijke situatie zich. Het ontvouwde als het ware. Ik kon voor mezelf beginnen, ontslag nemen, mijn eigen werk en vrijheid bepalen. Gedurende de zakelijke reis kwamen we er echter achter dat ik Caro’s hulp bij nog veel meer kon gebruiken. Er ontstond een shift naar mijn persoonlijke situatie.

We namen samen alles onder de loep wat mij afleidde van mijn doelen. Ook persoonlijke situaties, verlangens en gevoelens werden besproken. Ik kwam erachter dat ik ook daarbij kon ‘dromen’ en manifesteren en visualiseren. Ookal betekende dat op korte termijn dat ik wellicht afscheid moest nemen van dingen en mensen – en dat deed weleens pijn.

Waar een deur dichtgaat, gaat een andere deur weer open. En hoewel op korte termijn ontwikkelingen pijn kunnen doen of verdriet kunnen geven, zag ik in dat er meer voor mij in petto was op de lange termijn.

Inmiddels heb ik afscheid genomen van dingen en mensen die mij niet langer gelukkig maakte of diende en is mijn zakelijke situatie ontploft. Van loondienst naar eenmanszaak en van eenmanszaak naar een BV met compagnons waar ik tegenop kijk, een fijn team om mee te werken en een kantoor in Amsterdam. 

Ik dacht dat dagdromen afleidde van je doelen, maar dagdromen kan ervoor zorgen dat je doelen werkelijkheid worden. Speak it into existence, visualiseer, droom groot, denk niet aan de ‘hoe’ maar alleen aan de ‘wat’ en ontdek wat het leven jou te bieden heeft. En heb je moeite om dit alleen te doen of wil je iemand die jou begeleid de juiste stappen te nemen? Dan is Caro de perfecte coach. Met haar rust, geduld en expertise heeft ze mij niet alleen mijn ogen laten openen, maar ook doen geloven dat ik alles kan bereiken wat ik wil. Ik ben Caro ontzettend dankbaar en raad haar iedereen aan.”

Femke Heijdenrijk
Co-Founder Hype your Brand

“Professionele ondersteuning. Caroline is een zeer ervaren en integere coach die mensen snel en hands on begeleid. Aanrader!”

Maite Wetters
Holistisch Lifestyle coach

“Ontzettend dankbaar ben ik voor de mooie ervaringen bij Caroline! Elke keer weer even bijzonder, met nieuwe opgedane inzichten die mij verder op weg hebben geholpen en mij vertrouwen hebben gegeven. Bedankt Caroline, je bent een fantastisch mens!”

Marijke Oosten
Effortless Coach

“Caroline heeft mij in korte tijd nieuwe inzichten over mijn bedrijfsvoering gegeven. Ze heeft me geweldig geholpen met haar vakkundige kennis welke ze goed over weet te brengen.”

Diederick Bulstra
De Portretist – Diederick Bulstra Photography

“Caroline is een coach die je heel snel bij de kern brengt en leert hoe je vanuit je eigen kwetsbaarheid en kracht je leven kunt vorm geven.”

Neletta Bouwman
Psycholoog

“Op een liefdevolle, en ook praktische wijze, heeft Caroline haar sjamaanse wijsheid met me gedeeld. Met haar brede kennis en diepe geloof kan ik op mijn eigen wijze in mijn business rituelen verder doorbouwen. Daar komt bij dat Caroline begrijpt hoe je onderneemt. Dat is méér dan magie en daarmee juist ook weer heel down to earth…”

Femke van Welsenes
Oprichter Love to Tell You – Ceremoniebegeleider

“De begeleiding van Caroline  vond ik heel goed, ze is heel attent en zorgvuldig en laat veel ruimte voor dat waar jij op dat moment aan toe bent. Na de training Working Magic is de nieuwe kennis een gekoesterd onderdeel van mijn leven. Het betekende voor mij het inslaan van een nieuw pad dat nog vele verder door mij zal worden uitgebouwd. Als je wel eens het idee hebt dat er meer is tussen hemel en aarde dan kan je dat bij Caroline ervaren. Je leert dat vooral heel praktisch inzetten.”

Lindy Hansma

“Samen met Caro heb ik geleerd om moeiteloos te manifesteren. Ik heb dingen in mijn leven gebracht die ik al langer verlangde. Zowel materieel als immaterieel manifesteerde zich snel en volmaakt. Geweldig en zeer aan te raden.”

Alexander Nieuwenhuis
Schrijver & Wildernis coach 

“De Full Focus sessie deed me groter denken. Ik zag snel de knelpunten en beperkende overtuigingen en leerde deze om te buigen naar een mindset van overvloed. Ze laat je je goed verplaatsen in je klant zodat je waardepropositie sterker gecommuniceerd kan worden.”

Mick Jonkman
Shamanic Business

Janneke is coach en healer in haar praktijk Licht Leven Licht Geven.
Zoals veel ondernemers met passie en een ideaal vond ze geld een lastig onderwerp. Dit transformeerde tijdens de gratis online training. Dit heeft ze erover te zeggen:

Gesproken review Janneke Van Summeren

met Healer / Coach | Licht Leven Licht Geven

“Dankzij de Full Focus sessie kreeg ik inzicht in waar ik de mist inging. Ik leerde wat ik moest ombuigen om mijn missie vol effect te geven. Ook heeft ze mij een enorme boost gegeven door te laten zien wat er nog meer mogelijk is voor mij. Ik denk nog elke keer aan de woorden van Caroline en ben dankbaar dat ze in mijn bedrijf gedoken is.”

Ava Anouk
Eartherials

“Naast de één op één coaching heb ik deelgenomen aan een training van 4 weken. Mijn manifestatie was mijn droombaan. Ik twijfelde of dat haalbaar was omdat ik niet de juiste ervaring had. Caroline leerde mij bewust te worden van mijn gedachtes en te manifesteren. Ondanks dat we in een groep de cursus volgde, waren Caroline haar adviezen voor iedereen toepasbaar. Erg waardevol!”

Fenna Tax
Inkoper WE kinderkleding

“Wat was het fijn om een aantal keer bij Caroline te zijn! Met rust en aandacht kwam ze snel tot de kern. Ze heeft me inzichten en handvatten gegeven die ik mijn hele leven bij me zal dragen.”

Hilde Noordam
Specialist Dyslexie en onderwijsadviseur

“De kennis en tools die Caroline je aanreikt om je business te manifesteren en zo je dromen waar te kunnen maken zijn werkelijk het mooiste cadeau wat je jezelf kan geven. Daarbij is Caroline de perfecte coach om te durven vertrouwen op je eigen intuïtie.”

Vera de Ruijter
Founder Brainy Days – Concept creator

“Met pittige vragen, 100% aandacht en een wijze en ervaren onderstroom heeft Caroline mij geholpen grote helderheid te krijgen voor mijn business.”

Marjolein van der Linden
MarjoleinCoaching

“Hi lieve Caar, ik hoop dat alles goed met je gaat. ik loop echt over in werk maar hou mn koppie er boven. iK wilde even zeggen adt ik nog heel erg veel heb aan jouw meditaties en net een hele mooie meditatie geluisterd (en gejankt ofcourse). Ben nog steeds op dagelijkse basis dankbaar dat je in mijn leven bent gekomen. Ik ga echt heel lekker door veel dingen heen . Als ik weer wat rustiger heb gaan we weer een theetje drinken”

Sophie Hoozemans

“Na 20 jaar als zelfstandig gevestigd adviseur in het bedrijfsleven te hebben gewerkt stond ik op een kruispunt. Ik kon enerzijds terugkijken op mooie en succesvolle opdrachten met een stijgende ontwikkeling en tevreden klanten. Aan de andere kant werkte ik altijd erg hard terwijl ik financieel niet voldoende overhield. De vermoeidheid was al lange tijd toegeslagen. Zo doorgaan leek niet slim. Met Caroline ben ik daarom een traject gestart van 1 jaar. Dit heeft me veel opgeleverd. Nu, een jaar verder, staat mijn werk er heel anders voor. Ik heb een paar grote, uitdagende maar overzichtelijke klussen en mijn omzet gaat meer dan verdubbelen. Van Caroline heb ik geleerd om keuzes te maken, bepaalde opdrachten te laten liggen, alleen maar te gaan voor mijn droom en het hoogst haalbare. Met haar heb ik het vertrouwen en de steun gevonden om echt mijn droom na te leven. Om dicht bij mezelf te blijven en vandaaruit te manifesteren. Het was een heel fijn jaar, een soort reis samen, en de droom is wonderwel uitgekomen. “

Nicole Franken
Verandercoach voor gemeente en universiteit

“Caro is een bussiness coach met een spirituele achtergrond, down to earth – geen gekkigheid, nuchter Amsterdams en de liefste vrouw die ik ken. Ze leerde me kennismaken met het manifesteren, terwijl ik zeer sceptisch en wetenschappelijk ben ingesteld. Zij wist het goed over te brengen. Nooit geschoten is altijd mis, dacht ik. Ik zocht immers woonruimte in het overvolle Amsterdam en ik wilde mijn eigen zaak op starten. Het manifesteren van meer financiële ruimte klonk goed. Nu woon ik in hartje centrum, ook bij het manifesteren va mijn tweede huis hielp ze me, de zaken gaan buitengewoon goed – en ik kreeg een enorme financiële meevaller. Het verklaren kan ik niet en ik voel ook niet de drang – maar gek genoeg komt bij iedereen om haar heen het gemanifesteerde uit. Caro is de allerbeste coach die er is. Wij kunnen lezen en schrijven met elkaar. Als een zakelijke kwestie wat extra aandacht nodig heeft heb ik haar op speed dial. Ik bel haar zelfs op haar trouwdag. Ze staat altijd voor me klaar.”

Dick Zebregs
Antiquair

“Caroline en ik hadden al eerder samen gewerkt op een persoonlijke kwestie en ik benaderde haar opnieuw toen ik mij in een lastige situatie bevond op mijn werk. Direct werd duidelijk dat ik niet door kon op de manier waarop ik bezig was. Het was tijd voor iets nieuws. Wat ik wilde manifesteren was rust, tijd en financiële ruimte zodat ik me kon focussen op mijn zwangerschap en persoonlijke groei. Mogelijkheden ontstonden en het is allemaal precies zo op mijn pad gekomen zoals ik het voor ogen had. Nu heb ik mijn eigen coach en trainingspraktijk. Ik heb zelfs een boek geschreven over deze materie en ze vormt de kern van mijn praktijk.”

Linda Dronkers-Steijn
Envision Your Future
Schrijfster van Golven van Geluk

“Ik heb het geluk door de jaren heen met regelmatig met Caroline te hebben mogen werken. Haar diepe wijsheid, grootse power en gave om iemand naar een hoger niveau te tillen hebben me geïnspireerd en kracht gegeven. De magie en energie van onze sessies hebben me eraan herinnerd wie ik in mijn kern ben en wat ik neer kan en mag zetten in de wereld. Daar waar mijn droom soms teveel in de toekomst bleef hangen laat zij me weer zien hoe deze concreet gerealiseerd kan worden. Mogelijkheden ontstaan waar ik ze zelf niet meer zie. Dat vertaalt zich dan direct weer terug in mijn verkoopcijfers en blije klanten.

Rianka van den Heuvel
Ontwerpster Permacultuur tuinen / Kunstenares
Sister of the Forest

“WAUW WAUW WAUW! Wat is het fijn om met Caroline samen te werken. Haar empatie en wijsheid heeft me een totaal andere kijk gegeven op mijn business. Ik heb meer inzicht gekregen in wie mijn klant is en waar ik mezelf te kort doe. Ik ga nu met veel meer plezier aan het werk en zie de omzet stijgen. Het is alsof ik ben herboren! “

Yokechia Baumgart

“Ben ontzettend blij met de hulp van Caroline! Heb haar webinar over manifesteren bijgewoond en daarna een één-op-één Full Focus Session gehad waarin ze me hielp om mijn doelen scherp te krijgen. Het meest fantastische is: het heeft nu al zijn vruchten afgeworpen. Er zijn wonderlijke dingen gebeurd de afgelopen weken. Dat de sessie met haar binnen zo´n korte tijd al een impact zou hebben, had ik niet verwacht. Dreams really can come true, als je maar de juiste hulp krijgt én de discipline hebt om ervoor te gaan. Een absolute aanrader dus.”

Hieke Voorberg
over haar Full Focus Session

“Bij Caroline heb ik een persoonlijk traject en de groepstraining Working Magic gevolgd. En ik kan niet anders zeggen dan.. het is ECHT magisch. In het persoonlijke traject ben ik aan de slag gegaan met een paar doelen die ALLEMAAL zijn uitgekomen. In 5 maanden tijd. Van het starten van mijn eigen hypnotherapiepraktijk tot het kopen van een huis en liefde in mijn leven.

Caroline is een fantastische, liefdevolle, professionele coach. Laagdrempelig en met veel effect. Bijna moeiteloos heb ik mijn traject doorlopen en heb ik liefdevol aan mijn blokkades gewerkt.

Ze heeft verschillende methoden toegepast om mij te helpen mijn wensen te verwezenlijken, en ze klopten allemaal. De juiste methode op het juiste moment, met spiritualiteit als basis. En dat is nou precies hetgeen waar ik in wilde groeien.

Ik heb beter leren manifesteren dan ooit, sneller en effectiever. Liefdevol en met vertrouwen. Dankzij Caroline haar guidance, voel ik me echt een tovenaar! Dank je wel lieve Caroline!! Forever grateful”

Rita Singh
Hypnotherapeut

Ervaringen

"Met pittige vragen, 100% aandacht en een wijze en ervaren onderstroom heeft Caroline mij geholpen grote helderheid te krijgen voor mijn business. Dankjewel!"

Marjolein van der Linden over haar Full Focus Session

"Ben ontzettend blij met de hulp van Caroline! Heb haar webinar over manifesteren bijgewoond en daarna een één-op-één Full Focus Session gehad waarin ze me hielp om mijn doelen scherp te krijgen. Het meest fantastische is: het heeft nu al zijn vruchten afgeworpen. Er zijn wonderlijke dingen gebeurd de afgelopen weken. Dat de sessie met haar binnen zo´n korte tijd al een impact zou hebben, had ik niet verwacht. Dreams really can come true, als je maar de juiste hulp krijgt én de discipline hebt om ervoor te gaan. Een absolute aanrader dus."

Hieke Voorburg over haar Full Focus Session

"Op een liefdevolle, en ook praktische wijze, heeft Caroline haar wijsheid met me gedeeld. Het is magisch wat er dan ontstaat. Door haar brede kennis kan ik op mijn eigen wijze mijn business verder doorbouwen. Daar komt bij dat Caroline begrijpt hoe je onderneemt. Dat is méér dan magie en daarmee juist ook weer heel down to earth..."

Femke van Welsenes over haar Full Focus Session

Hieke Voorburg

"Ben ontzettend blij met de hulp van Caroline! Heb haar webinar over manifesteren bijgewoond en daarna een één-op-één coaching gehad waarin ze me hielp om mijn doelen (zakelijk en privé) scherp te krijgen en te visualiseren via meditatie. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik nu leef in een ´abundance mindset´, en het meest fantastische is: het heeft nu al zijn vruchten afgeworpen. Ik had onmiddellijk een paar nieuwe klanten. Er zijn wonderlijke dingen gebeurd de afgelopen weken, en dat kán geen toeval zijn. Dat de coaching met haar binnen zo´n korte tijd al een impact zou hebben, had ik niet verwacht. Dreams really can come true, als je maar de juiste hulp krijgt én de discipline hebt om ervoor te gaan. Een absolute aanrader dus!"

Hieke Voorburg

Rita Singh

"Bij Caroline heb ik een persoonlijk traject en de groepstraining Working Magic gevolgd. En ik kan niet anders zeggen dan.. het is ECHT magisch. In het persoonlijke traject ben ik aan de slag gegaan met een paar doelen die ALLEMAAL zijn uitgekomen. In 5 maanden tijd. Van het starten van mijn eigen hypnotherapiepraktijk tot het kopen van een huis en liefde in mijn leven.

Caroline is een fantastische, liefdevolle, professionele coach. Laagdrempelig en met veel effect. Bijna moeiteloos heb ik mijn traject doorlopen en heb ik liefdevol aan mijn blokkades gewerkt.

Ze heeft verschillende methoden toegepast om mij te helpen mijn wensen te verwezenlijken, en ze klopten allemaal. De juiste methode op het juiste moment, met spiritualiteit als basis. En dat is nou precies hetgeen waar ik in wilde groeien.

Ik heb beter leren manifesteren dan ooit, sneller en effectiever. Liefdevol en met vertrouwen. Dankzij Caroline haar guidance, voel ik me echt een tovenaar! Dank je wel lieve Caroline!! Forever grateful"

Rita Singh

Lin Hansen

"Caroline begeleid op zorgvuldige, inspirerende en warme wijze. De training 'Working Magic' vind ik een enorme aanrader. Ik heb het manifesteren en creeren met een groep samen als prettig en krachtig ervaren. Ik ben dankbaar dat ik hieraan begonnen ben en sta verbaasd over de inzichten en magische effecten die het me heeft gebracht en blijft brengen. Ik ervaar meer eenheid, moeiteloosheid en geluk."

Lin Hansen

Femke Heidenrijk

"Caroline heeft mij geholpen mijn dromen waar te maken. Dit klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Een aantal maanden geleden begon mijn reis. Het was voor mij na lang wikken en wegen éíndelijk tijd om voor mezelf te kiezen en mijn droom om zelfstandig te gaan werken, waar te maken. Het zelfvertrouwen en plan van aanpak ontbrak alleen nog een beetje. Mensen die mij kennen weten dat ik graag de touwtjes in handen heb en snel kan stressen (ook om kleine dingen). Caroline heeft mij geleerd om niet vanaf de buitenkant te benaderen, maar in jezelf te beginnen. Ze heeft me begeleidt bij het proces om rust in jezelf te vinden en vanuit daar te sturen, bij te schaven en door te pakken. Ze heeft me niet alleen geleerd te mediteren (om die rust te vinden) maar ook te manifesteren (om een plan te maken en dromen uit te sturen). Guess what? Mijn droom is uitgekomen. Vanaf maart is het een feit dat ik mijn eigen onderneming heb, ik heb zelfs al klanten aan me weten te binden en heb veel meer zelfvertrouwen en wéét dat ik het kan, ipv dénken dat ik het kan. En als ik het kan, kan jij het ook.

Business coaching is een echte aanrader voor iedereen die wat begeleiding kan gebruiken bij het verwezenlijken van dromen of doelen. Caroline is de rust zelve, ze vindt niks te gek, helpt, begeleidt en brengt je altijd even terug naar de kern zodat je niet afdwaalt en focus bewaart."

Femke Heidenrijk

Note: Femke heeft in de eerste maanden van haar ondernemerschap direct een omzet gedraaid van E 8.000,= pm.
Ze heeft een één op één traject gevolgd.

Tom Nieuwenhuis

"De rust vinden en deze ten goede gebruiken… iets wat mij onmogelijk leek. Caroline heeft het tegendeel bewezen. Door middel van meditatie en het inbouwen van rust momenten ben ik beter in staat om op hoog niveau te performen. Ik zou iedere ondernemer een goeie business coach aanraden."

Tom Nieuwenhuis

Lindy Evers

"Caroline helpt mij om naar de kern terug te gaan en helder te krijgen wat ik nodig heb en belangrijk vind. Dit zijn hele waardevolle inzichten. Snel kwamen we bij concrete zaken om aan te pakken, zodat ik meer rust leer brengen in situaties, denkpatronen kan doorbreken en meer op intuïtie kan vertrouwen. Caroline voelt je goed aan, is doelgericht en vastberaden. Een hele fijne coach waarbij ik mij direct thuis voelde!"

Lindy Evers

Fenna Taks

"Naast de  1 op 1 coaching volg af en toe ook een groepstraining. Ik heb deelgenomen aan een groepscursus manifesteren van 4 weken. Mijn grootste wens was: een nieuwe baan in een heel andere branche. Ik dacht dat ik eerst ervaring op moest doen en wilde dus op zoek naar een stage. Caroline leerde mij bewust te worden van mijn gedachtes en hoe te manifesteren. In 4 weken heb ik  een droombaan weten te bemachtigen.

Ondanks dat we in een groep de cursus volgde, waren Caroline haar adviezen voor iedereen toepasbaar. Na de les kregen we vaak nog appjes met tips, meditaties of een opdracht waar we de komende week mee aan de slag konden. Ik zal deze fijne ochtenden missen, en ga zeker de volgende keer weer mee doen! Erg waardevol!"

Fenna Taks

Neletta Bouwman

"Caroline is een coach die je heel snel bij de kern brengt en leert hoe je vanuit je eigen kwetsbaarheid en kracht je leven kunt vorm geven."

Neletta Bouwman

Teddy van der Heijden

"Caroline is een fantastische, professionele en inspirerende coach. Vanaf moment één kon ik met haar handvaten en doelen aan de slag, eerst om te vertrouwen op mijn eigen gevoel en vervolgens om mijn dromen te manifesteren."

Teddy van der Heijden

Marijke Oosten

"Ontzettend dankbaar ben ik voor de mooie ervaringen bij Caroline! Elke keer weer even bijzonder, met nieuwe opgedane inzichten die mij verder op weg hebben geholpen en mij vertrouwen hebben gegeven. Bedankt Caroline, je bent een fantastisch mens!"

Marijke Oosten

Hilde Brandt

"Wat een plek en wat een krachtvrouw! Telkens weer kom ik helemaal tot rust en weet ik weer waar ik op moet focussen, wat mijn doel is. Samen maken we nieuwe doelstellingen en passen we het plan een klein beetje aan hoe ik in het leven sta. dolblij en kom er nog steeds een keer in de maand!"

Hilde Brandt

Vera de Ruijter

"De kennis en tools die Caroline je aanreikt om te manifesteren en zo je dromen waar te kunnen maken zijn werkelijk het mooiste cadeau wat je jezelf kan geven. Daarbij is Caroline de perfecte business coach die je helpt te vertrouwen op je eigen intuïtie. Laat deze kans niet liggen en ga er voor! Succes gegarandeerd."

Vera de Ruijter

Martijn Andriessen

"Wonder-Caro!
Ik was benieuwd naar het manifesteren als zakelijke tool. Caro helpt mij te krijgen wat ik wil door te weken met de Universele Wetten, door focus op wat ik echt wil, en haar begeleiding. Komt het nog uit ook! Daarnaast kan ik heerlijk kletsen en mijn hart luchten bij haar. topvrouw!"

Martijn Andriessen

Evelien Broch

"De kracht van Caroline is een veilige ruimte bieden en helder inzicht. Tijdens de coaching ontstond er helderheid waar ik mezelf nog tegen hield in werkelijk mezelf zijn. Door haar aanwezigheid krijg je vanzelf inzicht."

Evelien Broch